вівторок, 13 грудня 2011 р.

Свято наближається, свято наближається...

 Ну нарешті в мене новорічно-різдвяний настрій. І ось, що з цього вийшло, на вихідних зробила ось таку листівку, це перша листівка в такому стилі. Використала папір Christmas Joy. Мій перший набір паперу але я в нього влюбилася просто з першого погляду.
 Ця листівочка новорічно-різдвяне привітання і попрямувала в Тернопіль до Каті MILITARIYA.





8 коментарів:

  1. Дуже гарно в тебе вийшло все поєднати! А я щось ніяких ідей не мала саме щодо цих дизайнів - занадто вони мені насиченими здавались. А тепер бачу, що з них теж можна красу створити:) Молодчинка!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Лесю, забула написати: зніми перевірку словом для коментарів. Це в "дизайн"-"настройки"-"публікація".

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, Ірусь. Я тільки вчусь:). Тай це мій перший набір паперу, (краще б я в Аграфку не йшла:) тепер хочу все, що там є) Спочатку сама ніяк не могла то все до купи зліпити, але з допомогою чоловіка в мене вийшла ось така листівка. Таки він в мене, хоч трошки розуміється в тому і таки не поганий порадник.

    ВідповістиВидалити
  4. І Ірусь на рахунок перевірки коментарів.
    Ось, що вичитала
    "Поле для перевірки словом, що відображається на сторінці створення публікації, – це механізм боротьби зі спамом, який використовується на сайті Blogspot." Це якщо ти багато пишеш на день, вони таким чином перевіряють і борються зі спамом, але воно за 24 години зникне.

    ВідповістиВидалити
  5. Чоловіку ріспект!:)
    Не знаю, що зникне за 24 години, бо тільки що написала тобі коментар, і мене знову просило ввести слово. Може та перевірка актуальна для бупер популярних блогів, щоб їм не спамили? Мені от ще ніхто спаму не писав... А кожен раз переключатись на англійську розкладку і букви підбирати дописувачам не дуже цікаво(((

    ВідповістиВидалити
  6. Лесю, знаєш що можна зробити? Щоб коментарі з'являлись на сторінці після твого підтвердження. Тоді й коментуючим не прийдеться перевірку проходити, і в тебе спаму не буде, бо будеш затверджувати тільки файні коментарі;)

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже гарна листівка))) І ще більше тішусь, що вона тепер в мене!!!!! В реальності вона ще набагато гарніша!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Катя, дуже рада, що вона вам сподобалася. Це моя перша листівка в цій техніці, тому не судіть строго, за її дефекти, я тільки вчуся.

    ВідповістиВидалити