пʼятницю, 1 червня 2012 р.

Кардмейкінг та скрапбукігн! Журнал!

Всім привіт
Ось і прийшло літечко!!! Ура, але погода в нас зовсім не літня, падає дощ((( а так хочеться тепла, але не буду про це, а хочу розказати, що сьогодні вийшов перший в Україні безкоштовний цифровий журнал про кардмейкінг та скрапбукінг. Читайте журнал онлайн або завантажте на свій ПК абсолютно безкоштовно!


Це щось неймовірно цікаве і красиве! Дякую Яні, за таку роботу!
А, ось і сам журнальчик! Заходьте! Для всіх бажаючих проводиться
розіграш подарунків!

Заглянули, ну і як вам? Особисто мені журнальчик ну дуууже сподобався!!! Для мене дуже корисна інформація була про знімки влітку (ну для чогось я таки купила новий фотоапарат;-)), редагування фото, коротке, зате дуже цікаве та змістовне інтерв'ю, доступні МК. Ну а роботи Яна відібрала дійсно найкращі (кожна має свою ізюминку). Але що я буду розказувати заходьте і читайте самі)))

Всім гарного дня, па-па.




2 коментарі:

  1. Добрый день! В блоге Свободное творчество вы записались на одну из АТСок. Я до сих пор жду ваш адрес. Пришлите его на электронку ds.selena@gmail.com
    C уважением Елена (Gestija)

    ВідповістиВидалити
  2. If you're trying hard to burn fat then you need to jump on this brand new personalized keto meal plan diet.

    To create this keto diet, certified nutritionists, personal trainers, and professional chefs joined together to develop keto meal plans that are effective, decent, money-efficient, and delightful.

    From their launch in January 2019, hundreds of people have already remodeled their body and health with the benefits a proper keto meal plan diet can offer.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones given by the keto meal plan diet.

    ВідповістиВидалити